Gjennom enda et koronapreget år har studenttidsskriftet ved Det psykologiske fakultet levert solide saker. Dette er sakene som skapte mest engasjement.
10. Brakkesyke

Lukas Hansen Bjerkestrand setter studenttilværelsen under korona i perspektiv i sitt uforglemmelige dikt brakkesyke.
9. En tinderellas bekjennelser

Kan en finne ekte kjærlighet på Tinder? Og hva het han jeg var på date med sist? Seksualitetsopplysningens Lea Grøstad reflekterer over Tinders goder og galskap.
8. Å “passere” som transperson

Kari Anne Trefall fra Seksualitetsopplysningen diskuterer hvordan transpersoner opplever å måtte passe inn i de tradisjonelle kjønnsrollene. Hindrer passering utfoldelse av kjønnsuttrykk?
7. Fulle lesesaler, men stengt kantine

Andrea Melheim Mork tok et dypdykk i det administrative havet mellom Det psykologiske fakultet og Sammen, for å finne ut hvorfor kantinen var stengt. Saken skapte ringvirkninger.
6. Vil hindre navneendring

Tidligere ansvarlig redaktør Simen Bø maler et nyansert bilde av konflikten vedrørende navneendring fra Det psykologiske fakultet til Det psykologiske og utdanningsvitenskapelige fakultetet.
5. Vi var jo ikke sammen en gang

Hvordan er det å ha kjærlighetssorg i en datingkultur med udefinerte forventninger og forpliktelser? Kari Anne Trefall fra Seksualitetsopplysningen beskriver den brutale veien tilbake på Tinder-hesten.
4. Psykologstudenters opplevelser, ferdigheter, holdninger og veiledning i intern klinisk praksis
I 2021 publiserte Katarsis for første gang en original forskningsartikkel. Thorsen, Holm, Hansen og Eilertsen undersøkte profesjonsstudenters opplevelse av intern klinisk praksis, noe som gav interessante resultater.
3. Fakultetet får nytt navn

Det er ikke bare en gang Det psykologiske fakultets navn har vært oppe til debatt. I april 2021 kunne fakultetet skimte med et nytt og mer treffende navn.
2. «Sex Education» på UiB

Organisasjonen Seksualitetsopplysningen ble stiftet i 2021 og Nanna Skram intervjuet grunnleggerne. Seksualitetsopplysningen ønsker å sette sex, seksualitet og kjønn i søkelyset, noe de gjør i sin spalte i Katarsis.
1. Faen så vondt det gjør

Med sin debutsak topper Hanna Kristin Lundby listen. Lundbys skildringer av tvang i helsevesenet er rå, ærlige og virkelighetsnære. Denne saken har gåsehudgaranti.