Skrive tilKATARSIS?

Debatt- og kronikkinnlegg skal være på maksimalt 800 ord. I tillegg til innlegget ønsker vi at du oppgir fullt navn og telefonnummer, samt at du legger ved portrettbilde. Sakene skal innsendes til redaktor@katarsisuib.no, og vi vil gi deg raskt svar. Vi ønsker å informere om at Katarsis ikke publiserer saker som samtidig tilbys til andre medier. Vi forbeholder oss retten til å redigere innsendt materiale.

Skribent

En unik mulighet til å formidle psykologisk forskning til et bredt publikum eller til å skape debatt. Hva engasjerer deg? Vi ønsker å gi våre skribenter stor grad av autonomi, og vi gir deg derfor frihet til å selv være med på å bestemme hva du skal skrive om.

Illustratør

Vi har stadig behov for kreative studenter, som kan gjøre tekstene våre levende gjennom gode illustrasjoner. Som illustratør for Katarsis jobber du oppdragsbasert i samarbeid med skribent, hvor du i tillegg får tilgang til tegnebrett.

PR

Som medlem i PR-teamet samarbeider du om å fremme Katarsis sine saker på Facebook og andre sosiale medier, i tillegg å jobbe kreativt med promotering av Katarsis.

Fotograf

Har du interesse for å leke med lys og fange øyeblikk? Katarsis søker fotografer som ønsker å løfte saker med aktuelle bilder.

Annonse

Som annonse-ansvarlig bidrar du til den stadige veksten i Katarsis, ved å jobbe med eksisterende og nye annonsører.

Har du andre interesser som kan være et positivt bidrag til Katarsis? For eksempel TV- eller radioproduksjon? Programmering og IT? 

Katarsis rekrutterer i starten av hvert semester, for mer informasjon send mail til rekruttering@katarsisuib.no.