Hvordan oppnå den perfekte fasade

Dette innlegget er 4 år gammelt. Informasjon i innlegget kan være utdatert.

Skribent

Illustratør

Lever du et ulykkelig liv? Mangler du retning og mening? Går hverdagens utfordringer utover din søken etter gull og grønne skoger? Fortsett å lese, min venn. Du er i ferd med å bli revolusjonert!

Har du noen gang lurt på hvordan de får det til? Du vet, de som tilsynelatende har alt på stell. De som svever på en sky av lykke og som cruiser gjennom livet med avokadotoast i den ene hånda og evigvarende livsglede i den andre. De som tjener millioner av kroner på sine perfekte smil og antrekk i meget visuelt tilfredsstillende fargekombinasjoner. Hadde det bare eksistert en oppskrift. Det hadde vært noe, det. Fortvil ikke. Jeg er her for å redde dagen. Og insta-feeden din. Dette gjør deg GARANTERT til et lykkeligere menneske.

#1 – Slutt å fokusere på mellommenneskelige relasjoner

Det er ikke tilfeldig at jeg velger dette som mitt første tips. For dette er viktig. Tror du virkelig du har tid til å sosialisere med dine nærmeste når imaget ditt står på spill? Dropp den familiemiddagen – du har en jobb som skal gjøres. Smoothie-bowlen din lager ikke seg selv, gjør den vel? Forresten har du vel begrenset med naturlig lys på kjøkkenet, så dersom du ønsker å fremheve fargen på kreasjonen din har du ingen tid å miste #nofilter. Når jeg tenker over det, hadde det kanskje ikke vært en dum idé å dra i den middagen. Jeg har nemlig hørt et rykte om at tante Magda lager meget instavennlige salater. Men for all del, ikke la deg distrahere. Dette er tross alt en fulltidsjobb, og det er helt avgjørende å ALLTID være i modus. Prøv så godt du kan å stenge ute alle forstyrrende inntrykk og kun fokusere på jobben din. Bestefar har vel flere barnebarn å plage, har han ikke? Han har uansett alltid snakket om hvor viktig det er med god arbeidsmoral, så han burde i grunn være stolt av deg. Du er jo faktisk i ferd med å bygge din egen lille bedrift basert utelukkende på visuell perfeksjon og instavennlige smoothies.

#2 – Nei vent! Fokuser SKIKKELIG mye på ENKELTE mellommenneskelige relasjoner

Jeg tar det tilbake. Enkelte relasjoner er MEGET viktige. Du vet, #squadgoals, gjengen, jentene. Champagnefrokost, fredagstaco og gruppebilder i skjønn harmoni. Skaff deg helst en gjeng hvor alle ser ut som hverandre. Vi vil jo ikke ha noen som skiller seg ut i de matchende julepysjene deres. Jeg tenker kanskje en audition er ideelt for dette punktet. Skriv gjerne ned en altfor lang liste med kriterier som må hukes av, slik at du er sikker på at du får luket ut upassende kandidater. Her er det viktig å ta i bruk det lille du har av evner til kritisk tenkning. Egenskaper som egner seg er gjerne de som gjør seg synlig på bilder – et bilde sier jo tross alt mer enn tusen ord. Så lenge det ser ut som dere lever i en boble av gjensidig kjærlighet, fellesskap og tilhørighet, har det ikke så mye å si om dere FAKTISK kommuniserer med hverandre. Å ikke like hverandre kan være en styrke. Du trenger kun å forholde deg til dem på et profesjonelt nivå, og du vil ha en haug av tid til å fortsette din søken etter det perfekte.

 #3 – Fjern alle unødvendige distraksjoner

Tidstyver. Vi har alle hørt om dem. Det som distraherer oss. Distanserer oss fra det vi egentlig skal gjøre. Stjeler energi og fjerner fokus. Jeg snakker selvfølgelig om foreldre. De er kun ute etter å ødelegge for deg. De vil ikke at du skal lykkes, og vil gjøre alt for å få deg med i nevnte familiesammenkomst. «Bestefar vil så gjerne høre hvordan det er med deg», vil de kanskje si. Utspekulerte mennesker som prøver å spille på samvittigheten din. Ikke la deg knekke! De skjønner ikke hvor viktig dette prosjektet er. Hvert minutt er valuta. Hvert sekund du kaster bort tar deg lenger bort fra det du ønsker å oppnå. Kutt kontakten. Se på det som en direkte investering i egen suksess. Du trenger ikke lenger forholde deg til at mammas duk på kjøkkenbordet ødelegger fargekoden i instafeeden din, og pappas sagnomsuste kjøttkaker vil ikke kunne ødelegge imaget du så inderlig ønsker å opprettholde #vegan. Bli herre i eget liv. Jo tidligere, jo bedre. Husk at Mozart komponerte sin første symfoni i en alder av åtte år. Du vil vel ikke være noe dårligere, og hvem har vel noensinne hørt om Mozarts foreldre uansett?

Sånn! Følg denne oppskriften og du er instakjendis før du vet ordet av det. Det kan muligens være verdt å nevne at jeg ikke selv har testet oppskriften, men jeg har hørt fra meget pålitelige kilder at den virkelig funker. Jeg ønsker deg lykke til på veien, og fraskriver meg samtidig alt ansvar.

Dette innlegget er 4 år gammelt. Informasjon i innlegget kan være utdatert.