Vårens store begivenhet blir fusjonsprosessen

Dette innlegget er 7 år gammelt. Informasjon i innlegget kan være utdatert.

Banner-standard

De fleste studentforeningene slås sammen til én stor forening. Ombyggingen av fakultetet begynner. PSU-leder, Eivind Brandt, ønsker vårsemesteret velkommen.

Tekst: Eivind Brandt
Psykologisk studentutvalg (PSU), leder

Godt nyttår! Jeg håper juleferien din har vært hyggelig og avslappende. Dette blir et spennende semester, der det skjer mye nytt på alle fronter. Det er gøy å mimre, men enda morsommere å se framover – og denne våren er det mye å se fram til.

Vårens største begivenhet er gjennomføringen av fusjonsprosessen, der vi slår sammen nesten alle studentorganisasjonene ved fakultetet til én studentforening. Det gjør vi for at du skal få en bedre studietid. Du kommer ikke til å merke noe annet enn at studentforeningen har felles profil og at vi skaper et bedre tilbud for deg – for eksempel gjennom egne fordelsavtaler kun for studentene på Psykfak.

PSU-leder Eivind Brandt
PSU-leder Eivind Brandt

Datoen for fusjonen er satt til 1. februar. Da skal vi velge et nytt styre for hele studentforeningen. Hvis du har erfaring fra ulike organisasjoner og ser etter nye utfordringer, gleder jeg meg til å se deg på valget. Det vil garantert gi deg opplevelser du ikke kommer til å angre på.

Denne våren begynner endelig ombyggingen av Christies gate 12 (Bjørn Christiansens hus). Jeg gleder meg til nye lesesaler, vår egen pub (navnekonkurranse kommer) og bedre rom til undervisning.

Studentorganisasjonene ved fakultetet er i endring, og hver dag jobber vi hardt for å gjøre studietiden din bedre. Denne våren har vi flere og større arrangementer enn noensinne. Oversikten over arrangementene finner du hele tiden på psu.no, og vi oppdaterer siden så fort nye arrangementer er ferdig planlagt. Jeg håper dere vil fortsette å utfordre lederne i alle gruppene på fakultetet. Krev bedre resultater enn tidligere år, still kritiske spørsmål og kom med dine gode ideer. Vær med på å forme vår studentforening!

Vårsemesteret er mye lengre enn høsten, men uten at fagene er større. Studentforeningen er laget for at du skal kunne bruke den tiden du vil og samtidig få mye igjen. Etter flere år i studentorganisasjonene på Psykfak er jeg glad for vennene jeg har fått og alt jeg har lært. Jeg håper du får muligheten til det samme – og våren er et herlig semester å begynne!

Dette innlegget er 7 år gammelt. Informasjon i innlegget kan være utdatert.